Vivianne Heijnen samen met onder andere ProRail NS en Michel Linterman op station Deurne. Foto: Sander van Vliet
Maatschappelijk

Staatssecretaris Heijnen bezoekt voorbeeldstation Deurne

Vivianne Heijnen samen met onder andere ProRail NS en Michel Linterman op station Deurne. Foto: Sander van Vliet

Michel Lintermans werkt al acht jaar om het station Deurne en het daarbij horende gebied op te knappen. Vandaag de kroon op zijn werk: het bezoek van staatssecretaris Vivianne Heijnen. Het saaie betonnen stationsgebied is inmiddels getransformeerd naar een mooie locatie waar de hele buurt samen kan komen. Een moestuintje, boekenkast, watertappunt en verschillende kunstwerken maken station Deurne een voorbeeld voor veel andere stations. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staatssecretaris Heijnen bezoekt voorbeeldstation Deurne | OVPro.nl