Stationstrapje Naarden-Bussum verdwenen
Prorail

91-jarige voert actie om verdwenen stationstrapje Naarden-Bussum

De 91 jaar oude Dick Barendsen voor zijn zelfgeplaatste bord. Foto: ProMedia/Sander Van Vliet

De 91-jarige Dick Barendsen moet sinds de renovatie van station Naarden-Bussum een stuk verder lopen om het perron te bereiken. Zelfs de tijdelijke trap naar het perron is weggehaald. Barendsen komt daarom in actie: “Ik snap de filosofie van ProRail niet.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

91-jarige voert actie om verdwenen stationstrapje Naarden-Bussum | OVPro.nl
Stationstrapje Naarden-Bussum verdwenen
Prorail

91-jarige voert actie om verdwenen stationstrapje Naarden-Bussum

De 91 jaar oude Dick Barendsen voor zijn zelfgeplaatste bord. Foto: ProMedia/Sander Van Vliet

De 91-jarige Dick Barendsen moet sinds de renovatie van station Naarden-Bussum een stuk verder lopen om het perron te bereiken. Zelfs de tijdelijke trap naar het perron is weggehaald. Barendsen komt daarom in actie: “Ik snap de filosofie van ProRail niet.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.