Reiziger staat voor dichte rolluiken van de hoofdingang van station Amsterdam-Zuid. Foto Marcel Levi
miscommunicatie

NS vergeet station Amsterdam Zuid te openen

Reiziger staat voor dichte rolluiken van de hoofdingang van station Amsterdam-Zuid. Foto Marcel Levi

Reizigers hoorden de treinen aankomen en vertrekken, maar konden vanochtend rond 6:00 uur station Amsterdam Zuid via de hoofdingang niet betreden: de rolluiken zaten nog dicht. Door miscommunicatie tussen NS en het beveiligingsbedrijf was de toegang tot het station versperd, met boze reizigers tot gevolg.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS vergeet station Amsterdam Zuid te openen | OVPro.nl
Reiziger staat voor dichte rolluiken van de hoofdingang van station Amsterdam-Zuid. Foto Marcel Levi
miscommunicatie

NS vergeet station Amsterdam Zuid te openen

Reiziger staat voor dichte rolluiken van de hoofdingang van station Amsterdam-Zuid. Foto Marcel Levi

Reizigers hoorden de treinen aankomen en vertrekken, maar konden vanochtend rond 6:00 uur station Amsterdam Zuid via de hoofdingang niet betreden: de rolluiken zaten nog dicht. Door miscommunicatie tussen NS en het beveiligingsbedrijf was de toegang tot het station versperd, met boze reizigers tot gevolg.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.