10,5 miljoen euro

Miljoenen subsidie voor renovatie busstation Spijkenisse-Centrum

Busstation Spijkenisse Centrum. Foto: Gemeente Nissewaard.

Het busstation bij de metrohalte Spijkenisse-Centrum krijgt een facelift. Het busstation is nu een tochthoek volgens gemeente Nissewaard. De gemeente krijgt 10,5 miljoen euro subsidie van de Metropoolregio om het busstation op te knappen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.