mobiliteitshub

NS en gemeente willen station Deventer ontwikkelen: “De stad leefbaar houden”

Het stationsgebied van station Deventer gaat mogelijk ingrijpend veranderen. Foto: Flickr/Henk Binnendijk.

De gemeente Deventer en de NS gaan samen de mogelijkheden onderzoeken om het stationsgebied rondom station Deventer te veranderen in een zogenoemde ‘stadscampus’. In dat gebied moeten mensen wonen, werken, leren en ontmoeten. Wethouder Liesbeth Grijsen van de gemeente Deventer en Maarten Haverkamp van NS ondertekenden begin februari een samenwerkingsovereenkomst met daarin afspraken over het onderzoek.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS en gemeente willen station Deventer ontwikkelen: “De stad leefbaar houden” | OVPro.nl
mobiliteitshub

NS en gemeente willen station Deventer ontwikkelen: “De stad leefbaar houden”

Het stationsgebied van station Deventer gaat mogelijk ingrijpend veranderen. Foto: Flickr/Henk Binnendijk.

De gemeente Deventer en de NS gaan samen de mogelijkheden onderzoeken om het stationsgebied rondom station Deventer te veranderen in een zogenoemde ‘stadscampus’. In dat gebied moeten mensen wonen, werken, leren en ontmoeten. Wethouder Liesbeth Grijsen van de gemeente Deventer en Maarten Haverkamp van NS ondertekenden begin februari een samenwerkingsovereenkomst met daarin afspraken over het onderzoek.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.