Uithoflijn op Utrecht CS

Miljoenenmeevallers bij eindafrekening project Uithoflijn

Foto: Inge

De financiële afsluiting van het veelgeplaagde project Uithoflijn heeft niet geleid tot nieuwe tegenvallers. Sterker nog, er waren zelfs een paar opstekers, zoals een iets hogere subsidie van het Rijk als vergoeding voor indexering en enkele kostenposten die een paar miljoen euro lager uitvielen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

2 reacties op “Miljoenenmeevallers bij eindafrekening project Uithoflijn”

Pat Rick|21.03.22|10:29

Nou wordt hij helemaal mooi. De financiële situatie is iets minder slecht dan gedacht, maar wordt gespind als iets heel positiefs. Een grotere subsidie vanuit de Rijksoverheid is slecht voor Nederland, want het geld had ook ergens anders kunnen worden besteed dan het dempen van deze put.

De kosten vielen tientallen miljoenen hoger uit is ook te positief, want budget was tussentijds opgehoogd. Oorspronkelijk ca 300 miljoen, werd ca 480, dus 60% overschrijding. Laten we dat onthouden

Cornelius Koelewijn|22.03.22|12:23

Veelgeplaagd? Alsof de oorzaken van de kostenoverschrijdingen van buiten kwamen? Het zijn toch echt de onervaren en ondeskundige bestuurders en ambtenaren van provincie/gemeente en de aannemer geweest die hier belastinggeld hebben verbrand…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Miljoenenmeevallers bij eindafrekening project Uithoflijn | OVPro.nl
Uithoflijn op Utrecht CS

Miljoenenmeevallers bij eindafrekening project Uithoflijn

Foto: Inge

De financiële afsluiting van het veelgeplaagde project Uithoflijn heeft niet geleid tot nieuwe tegenvallers. Sterker nog, er waren zelfs een paar opstekers, zoals een iets hogere subsidie van het Rijk als vergoeding voor indexering en enkele kostenposten die een paar miljoen euro lager uitvielen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

2 reacties op “Miljoenenmeevallers bij eindafrekening project Uithoflijn”

Pat Rick|21.03.22|10:29

Nou wordt hij helemaal mooi. De financiële situatie is iets minder slecht dan gedacht, maar wordt gespind als iets heel positiefs. Een grotere subsidie vanuit de Rijksoverheid is slecht voor Nederland, want het geld had ook ergens anders kunnen worden besteed dan het dempen van deze put.

De kosten vielen tientallen miljoenen hoger uit is ook te positief, want budget was tussentijds opgehoogd. Oorspronkelijk ca 300 miljoen, werd ca 480, dus 60% overschrijding. Laten we dat onthouden

Cornelius Koelewijn|22.03.22|12:23

Veelgeplaagd? Alsof de oorzaken van de kostenoverschrijdingen van buiten kwamen? Het zijn toch echt de onervaren en ondeskundige bestuurders en ambtenaren van provincie/gemeente en de aannemer geweest die hier belastinggeld hebben verbrand…

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.