Bereikbaar

Nelson Mandelabrug en OV-station Zoetermeer binnenkort weer open

De Nelson Mandelabrug over de A12 in Zoetermeer is weer open na de werkzaamheden. Foto: Flickr.

Na bijna twee maanden afgesloten te zijn geweest, gaat de Nelson Mandelabrug in Zoetermeer vanaf donderdagavond 19.00 uur weer open. Dat betekent dat het OV-station Zoetermeer ook weer bereikbaar is. Dat bevestigt een woordvoerder van de gemeente. De brug was sinds december dicht wegens mogelijk instortingsgevaar.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nelson Mandelabrug en OV-station Zoetermeer binnenkort weer open | OVPro.nl
Bereikbaar

Nelson Mandelabrug en OV-station Zoetermeer binnenkort weer open

De Nelson Mandelabrug over de A12 in Zoetermeer is weer open na de werkzaamheden. Foto: Flickr.

Na bijna twee maanden afgesloten te zijn geweest, gaat de Nelson Mandelabrug in Zoetermeer vanaf donderdagavond 19.00 uur weer open. Dat betekent dat het OV-station Zoetermeer ook weer bereikbaar is. Dat bevestigt een woordvoerder van de gemeente. De brug was sinds december dicht wegens mogelijk instortingsgevaar.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.