Bovenleiding trein Arriva in Groningen
energienet

SGP stelt Kamervragen over mogelijkheid koppelen bovenleidingen aan laadpalen

Bovenleiding trein Arriva in Groningen. Foto: ProMedia

SGP-Kamerlid Chris Stoffer heeft Kamervragen gesteld aan minister Rob Jetten (D66) van Klimaat en Energie over de wettelijke belemmeringen voor het koppelen van bovenleidingen aan laadpunten voor elektrisch vervoer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SGP stelt Kamervragen over mogelijkheid koppelen bovenleidingen aan laadpalen | OVPro.nl
Bovenleiding trein Arriva in Groningen
energienet

SGP stelt Kamervragen over mogelijkheid koppelen bovenleidingen aan laadpalen

Bovenleiding trein Arriva in Groningen. Foto: ProMedia

SGP-Kamerlid Chris Stoffer heeft Kamervragen gesteld aan minister Rob Jetten (D66) van Klimaat en Energie over de wettelijke belemmeringen voor het koppelen van bovenleidingen aan laadpunten voor elektrisch vervoer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.