veoliatrein

Een dag mee met machinist Bjorn van Veolia

VIDEO-Bjorn is een machinist bij Veolia. Iedere dag reist hij in Limburg op hetzelfde traject. Hij kent er de mensen, ziet de seizoenen veranderen en werkt mee aan een betere ervaring voor de reiziger. Hij zet zich in voor een Beter Spoor.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Een dag mee met machinist Bjorn van Veolia | OVPro.nl
veoliatrein

Een dag mee met machinist Bjorn van Veolia

VIDEO-Bjorn is een machinist bij Veolia. Iedere dag reist hij in Limburg op hetzelfde traject. Hij kent er de mensen, ziet de seizoenen veranderen en werkt mee aan een betere ervaring voor de reiziger. Hij zet zich in voor een Beter Spoor.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.