Arriva-trein, Vechtdallijn

Arriva veilt naamsvermelding op nieuwe trein

Arriva-trein, Vechtdallijn

Vervoerder Arriva gaat een van de nieuwe treinen op de Vechtdallijnen vernoemen naar de hoogste bieder van een veiling voor het goede doel. De naam van de winnaar zal tot 2027 op de trein die tussen Emmen en Zwolle rijdt prijken. De opbrengst komt ten goede aan de actie ‘538 voor War Child’.

Arriva schreef eerder al namenwedstrijden uit voor treinen. Zo kregen 100 treinen de naam van een (regionale) bekendheid zoals Ilse DeLange, Herman Brood en Liesbeth List. Dit keer komt iedereen in aanmerking voor vermelding op de trein.

Veilingsactie

Speciaal voor de veilingsactie heeft Arriva één trein naamloos gelaten. Deze naamsvermelding wordt in totaal viermaal afgebeeld op de trein. Er kan tot en met 28 maart geboden worden via Marktplaats. Radio 538 maakt de naam van de hoogste bieder die dag tussen 6.00 en 10.00 uur bekend.

Arriva verzorgt in opdracht van de provincies Overijssel en Drenthe en de Regio Twente het treinvervoer in het Vechtdalgebied. Arriva-directeur Anne Hettinga verklaart tegenover Radio 538 dat NS ook gerust een bod mag uitbrengen. Klik hier voor het interview.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.