Eerste tickets, Lille, Thalys

NS start ticketverkoop voor treinverbinding Amsterdam-Lille

NS Hispeed is maandag begonnen met de ticketverkoop van de nieuwe rechtstreekse treinverbinding tussen Amsterdam en Lille met Thalys. De eerste stoelen werden verloot onder bezoekers van het Amsterdamse restaurant Rijsel. Rijsel is de Vlaamse benaming voor de Noord-Franse stad Lille.

Het is voor het eerst dat er een rechtstreekse treinverbinding is tussen de twee steden. Vanaf 12 april rijden er dagelijks twee treinen in beide richtingen. De hogesnelheidsverbinding duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten wordt uitgevoerd door NS Hispeed en Thalys. Vanaf Amsterdam worden Schiphol, Rotterdam, Antwerpen en Brussel-Zuid aangedaan. Tickets zijn vanaf beschikbaar vanaf 29 euro en zijn te boeken op nshispeed.nl.

Eerste tickets

De gasten van Restaurant Rijsel werden zaterdagavond uitgenodigd om mee te doen aan de loterij voor de eerste tickets voor de eerste trein naar Lille. NS verraste de winnende tafel met eerste klas retourtickets.

Lille is sinds de opening van het nieuwe station Lille-Europe een belangrijk spoorknooppunt. Reizigers kunnen hier eenvoudig verder reizen naar onder andere Londen, Marseille en Lyon. Het nieuwe stationsgebied Euralille is onder andere ontworpen door Rem Koolhaas.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS start ticketverkoop voor treinverbinding Amsterdam-Lille | OVPro.nl
Eerste tickets, Lille, Thalys

NS start ticketverkoop voor treinverbinding Amsterdam-Lille

NS Hispeed is maandag begonnen met de ticketverkoop van de nieuwe rechtstreekse treinverbinding tussen Amsterdam en Lille met Thalys. De eerste stoelen werden verloot onder bezoekers van het Amsterdamse restaurant Rijsel. Rijsel is de Vlaamse benaming voor de Noord-Franse stad Lille.

Het is voor het eerst dat er een rechtstreekse treinverbinding is tussen de twee steden. Vanaf 12 april rijden er dagelijks twee treinen in beide richtingen. De hogesnelheidsverbinding duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten wordt uitgevoerd door NS Hispeed en Thalys. Vanaf Amsterdam worden Schiphol, Rotterdam, Antwerpen en Brussel-Zuid aangedaan. Tickets zijn vanaf beschikbaar vanaf 29 euro en zijn te boeken op nshispeed.nl.

Eerste tickets

De gasten van Restaurant Rijsel werden zaterdagavond uitgenodigd om mee te doen aan de loterij voor de eerste tickets voor de eerste trein naar Lille. NS verraste de winnende tafel met eerste klas retourtickets.

Lille is sinds de opening van het nieuwe station Lille-Europe een belangrijk spoorknooppunt. Reizigers kunnen hier eenvoudig verder reizen naar onder andere Londen, Marseille en Lyon. Het nieuwe stationsgebied Euralille is onder andere ontworpen door Rem Koolhaas.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.