Ellen ten Damme, Anne Hettinga, directeur, Arriva

Arriva rijdt met Ellen ten Damme-trein in Groningen

Ellen ten Damme, Anne Hettinga, directeur, Arriva

Ellen ten Damme heeft vrijdagavond op station Groningen het startsein gegeven voor de eerste rit van haar trein in Groningen. Dit deed zij in samenwerking met Arriva en de andere hoofdrolspelers van ‘De laatste vriend van Napoleon’. Voorafgaand gaf Ellen ten Damme een kort optreden waar zij een nummer uit deze voorstelling zong. Tijdens de treinrit was er gelegenheid om de hoofdrolspelers Ellen ten Damme, Arjan Ederveen en Rianne Botma te ontmoeten.

Arriva heeft speciaal voor dit muziektheaterspektakel de Ellen ten Damme-trein, die normaal in de Achterhoek rijdt, naar Groningen gehaald. De trein, die van voor tot achter gesierd is met foto’s van de zangeres, rijdt vanaf 23 mei tot en met 5 juni tussen Groningen en Delfzijl. “Op deze manier worden kunst en openbaar vervoer op een verrassende manier aan elkaar gekoppeld.”, aldus directeur Anne Hettinga van Arriva.

Bezoekers voorstelling

Bezoekers van de voorstelling De laatste vriend van Napoleon reizen met hun entreekaart op de dag van de voorstelling gratis met de treinen van Arriva in Groningen en Friesland. De voorstellingen vinden plaats op 28, 29, 30, 31 mei en 3, 4 en 5 juni in de loods aan de Damsterkade in Delfzijl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.