Kantoor, Wunderline Oldenburg

Duits kantoor geopend voor spoorlijn Groningen-Bremen

In het Duitse Oldenburg is vorige week het nieuwe kantoor geopend van de Wunderline Community, het netwerk dat zich sterk maakt voor het verbeteren van de spoorlijn Groningen-Bremen. Het kantoor in Oldenburg is op initiatief van de provincie Groningen geopend, die het belangrijk vindt om de ambities voor de verbeterde treinverbinding ook in Duitsland zichtbaar te maken.

Als het aan de provincie Groningen ligt, kunnen reizigers in de toekomst binnen twee uur van Groningen naar Bremen met de Wunderline. Nu duurt deze reis nog bijna drie uur. Een verbeterde spoorverbinding tussen Groningen en Bremen brengt het noorden van Nederland en het noorden van Duitsland dichter bij elkaar. Een snelle verbinding biedt kansen om kennis, goederen en ervaringen gemakkelijker uit te wisselen en te zorgen voor groei en ontwikkeling. Dat geldt zowel voor het toerisme als voor het bedrijfsleven.

Spoorverbinding

De provincie werkt binnen the Wunderline Community samen met verschillende partijen in Noord-Nederland en Duitsland. Er is al een aantal resultaten geboekt. Zo is de spoorverbinding tussen Groningen en Leer verbeterd. De opening van een nieuw kantoor in Oldenburg komt daar nu ook bij.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Duits kantoor geopend voor spoorlijn Groningen-Bremen | OVPro.nl
Kantoor, Wunderline Oldenburg

Duits kantoor geopend voor spoorlijn Groningen-Bremen

In het Duitse Oldenburg is vorige week het nieuwe kantoor geopend van de Wunderline Community, het netwerk dat zich sterk maakt voor het verbeteren van de spoorlijn Groningen-Bremen. Het kantoor in Oldenburg is op initiatief van de provincie Groningen geopend, die het belangrijk vindt om de ambities voor de verbeterde treinverbinding ook in Duitsland zichtbaar te maken.

Als het aan de provincie Groningen ligt, kunnen reizigers in de toekomst binnen twee uur van Groningen naar Bremen met de Wunderline. Nu duurt deze reis nog bijna drie uur. Een verbeterde spoorverbinding tussen Groningen en Bremen brengt het noorden van Nederland en het noorden van Duitsland dichter bij elkaar. Een snelle verbinding biedt kansen om kennis, goederen en ervaringen gemakkelijker uit te wisselen en te zorgen voor groei en ontwikkeling. Dat geldt zowel voor het toerisme als voor het bedrijfsleven.

Spoorverbinding

De provincie werkt binnen the Wunderline Community samen met verschillende partijen in Noord-Nederland en Duitsland. Er is al een aantal resultaten geboekt. Zo is de spoorverbinding tussen Groningen en Leer verbeterd. De opening van een nieuw kantoor in Oldenburg komt daar nu ook bij.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.