Strategic Proposal Award, InTraffic

Technologiebedrijf InTraffic wint Proposal Award 2014

Strategic Proposal Award, InTraffic

InTraffic heeft de Proposal Award 2014 heeft gewonnen. Deze award werd vorige week aan het technologiebedrijf voor het spoor uitgereikt door Strategic Proposals. Uit 170 inzendingen is het voorstel van InTraffic, door een internationale jury, tot beste uitgeroepen.

De jury bestond uit vooraanstaande inkoopexperts en proposal professionals, waarbij elk jurylid een cruciaal onderdeel van een goede offerte vertegenwoordigt. Eerdere winnaars van de award zijn Bull, TNT Express en Canon.

Voorstel

Het proposal van InTraffic is volgens de jury onderscheidend, omdat het bedrijf consequent gebruik heeft gemaakt van de internationale best practices voor proposals over, bijvoorbeeld strategie, structuur en onderscheidend vermogen.

Volgens het juryrapport is het voorstel van InTraffic “prettig van toon en goed leesbaar voor een breed publiek”. Daarnaast vindt de jury dat het proposal “aandacht voor de klant” uitstraalt. De management samenvatting gaf uiteindelijk de doorslag in de beoordeling. “Een duidelijke verkoopboodschap, heldere thema’s en een uitstekende structuur” zo luidt het oordeel van de jury.

InTraffic

InTraffic geeft advies, ontwikkelt, beheert en onderhoudt ICT-systemen voor spoor- en OV-bedrijven. Opdrachtgevers zijn daarbij onder meer ProRail, Stichting Zero Emissie Busvervoer en Metro en Tram van de gemeente Amsterdam.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.