Zwaargewonde slachtoffers ongeval Oss buiten levensgevaar

Het meisje en de begeleidster die zwaargewond raakten bij het ongeval op een spoorwegovergang in Oss afgelopen donderdag zijn niet langer in levensgevaar. Dat meldt de politie. Het gaat om een 11-jarig meisje en een 32-jarige vrouw uit Heesch. Bij het ongeval kwamen vier kinderen om het leven.

De twee slachtoffers liggen nog wel in het ziekenhuis – op een later moment wordt met ze gesproken. Bij het ongeval botste een sprinter op een elektrische stint, waarin vijf kinderen zaten. De politie kan op dit moment nog steeds geen conclusies trekken over de toedracht van het ongeluk. De politie spreek onder andere met getuigen, onderzoekt de bakfiets en bekijkt camerabeelden.

Steun

Volgens de politie is de familie van de 32-jarige begeleidster erg dankbaar voor alle steun die ze heeft gekregen. “Onze dochter en echtgenote is buiten levensgevaar. Wij willen iedereen bedanken voor de steun en hulp die wij krijgen van familie, vrienden, collega’s, ouders, kinderen, hulpverleners, bekenden en onbekenden. Het is hartverwarmend en het draagt ons in deze moeilijke periode. Onze gedachten gaan tegelijkertijd uit naar de andere gezinnen die hierbij betrokken zijn. Wij wensen hen veel kracht toe.”

Lees ook:

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zwaargewonde slachtoffers ongeval Oss buiten levensgevaar | OVPro.nl

Zwaargewonde slachtoffers ongeval Oss buiten levensgevaar

Het meisje en de begeleidster die zwaargewond raakten bij het ongeval op een spoorwegovergang in Oss afgelopen donderdag zijn niet langer in levensgevaar. Dat meldt de politie. Het gaat om een 11-jarig meisje en een 32-jarige vrouw uit Heesch. Bij het ongeval kwamen vier kinderen om het leven.

De twee slachtoffers liggen nog wel in het ziekenhuis – op een later moment wordt met ze gesproken. Bij het ongeval botste een sprinter op een elektrische stint, waarin vijf kinderen zaten. De politie kan op dit moment nog steeds geen conclusies trekken over de toedracht van het ongeluk. De politie spreek onder andere met getuigen, onderzoekt de bakfiets en bekijkt camerabeelden.

Steun

Volgens de politie is de familie van de 32-jarige begeleidster erg dankbaar voor alle steun die ze heeft gekregen. “Onze dochter en echtgenote is buiten levensgevaar. Wij willen iedereen bedanken voor de steun en hulp die wij krijgen van familie, vrienden, collega’s, ouders, kinderen, hulpverleners, bekenden en onbekenden. Het is hartverwarmend en het draagt ons in deze moeilijke periode. Onze gedachten gaan tegelijkertijd uit naar de andere gezinnen die hierbij betrokken zijn. Wij wensen hen veel kracht toe.”

Lees ook:

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.