Trein naar Dortmund op Enschede

Uitvoeringsagenda voor directe spoorverbinding Zwolle-Münster klaar

Foto Inge

De uitvoeringsagenda is vastgesteld voor het project EuregioRail, dat Zwolle en Münster via een directe spoorverbinding met elkaar moet verbinden. De verbeterde spoorlijn moet in 2027 klaar zijn en wordt in de daaropvolgende jaren verder uitgebreid. Projectpartners EUREGIO, Zweckverband Nahverkehr Westfalen-Lippe (NWL), regio Twente en de provincie Overijssel trekken hierbij samen op.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

2 reacties op “Uitvoeringsagenda voor directe spoorverbinding Zwolle-Münster klaar”

kees boer|08.12.20|20:43

De spoorverdubbeling en electrificatie van het gedeelte Zwolle – Wierden hadden ze enkele jaren geleden in een keer goed moeten doen;jammer dat destijds de provincie Overijssel toen zo sceptisch was om zodoende alvast meer capaciteit te creëren;niet allen omtrent om deze geplande verbingding ,ook de relatie met Berlijn ,dit zou kunnen uitgroeien voor een drukke verbinding ook met Flevoland gezien de geplande woningbouw met name in Almere

Derk Van Dorth|04.01.21|11:22

Hoeveel reizigers maakten gebruik van de verbinding Münster-Enschede, en hoeveel daarvan stapten over richting Zwolle?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Uitvoeringsagenda voor directe spoorverbinding Zwolle-Münster klaar | OVPro.nl
Trein naar Dortmund op Enschede

Uitvoeringsagenda voor directe spoorverbinding Zwolle-Münster klaar

Foto Inge

De uitvoeringsagenda is vastgesteld voor het project EuregioRail, dat Zwolle en Münster via een directe spoorverbinding met elkaar moet verbinden. De verbeterde spoorlijn moet in 2027 klaar zijn en wordt in de daaropvolgende jaren verder uitgebreid. Projectpartners EUREGIO, Zweckverband Nahverkehr Westfalen-Lippe (NWL), regio Twente en de provincie Overijssel trekken hierbij samen op.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

2 reacties op “Uitvoeringsagenda voor directe spoorverbinding Zwolle-Münster klaar”

kees boer|08.12.20|20:43

De spoorverdubbeling en electrificatie van het gedeelte Zwolle – Wierden hadden ze enkele jaren geleden in een keer goed moeten doen;jammer dat destijds de provincie Overijssel toen zo sceptisch was om zodoende alvast meer capaciteit te creëren;niet allen omtrent om deze geplande verbingding ,ook de relatie met Berlijn ,dit zou kunnen uitgroeien voor een drukke verbinding ook met Flevoland gezien de geplande woningbouw met name in Almere

Derk Van Dorth|04.01.21|11:22

Hoeveel reizigers maakten gebruik van de verbinding Münster-Enschede, en hoeveel daarvan stapten over richting Zwolle?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.