Lelylijn

Ook NS toont zich voorstander van Lelylijn

De plannen voor de Lelylijn zijn al jaren bekend. Ministerie van IenW

NS heeft zich voor het eerst uitgesproken voor de aanleg van de Lelylijn. De spoorvervoerder ziet de verkorte reistijd als grootste voordeel van de treinverbinding tussen de Randstad en Groningen, via Heerenveen en Drachten. Veel politieke partijen hebben de Lelylijn inmiddels opgenomen in hun verkiezingsprogramma.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

2 reacties op “Ook NS toont zich voorstander van Lelylijn”

Tjerk Bekius|17.12.20|14:16

Deze Lelylijn kan er snel liggen, al veel onderzoeken gedaan te veel, al veel grond gereserveerd, dus niet poetsen maar aan het werk. Eindelijk van bottleneck Zwolle af, en Zwolle krijgt meer ruimte.
En Noord Nederland heeft eindelijk meer mogelijkheden als het fout gaat. En Drachten is blij.

Arjan Krabbenbos|17.12.20|15:14

Buiten de Lelylijn zijn de verlengde Kamperlijn, Emmerlijn ook noodzakelijk! Hoe meer en beter OV naar woning en bedrijfslocaties gaan hoe beter! ook natuurgebieden als de Meinweg met goed OV ontsluiten is een pre! Maar ook de verbeterde grensverbindingen van Weert naar Antwerpen een extra trein richting Antwerpen naar Breda en Roosendaal is gewenst! maar ook lightrail Nijmegen-Kleve en verder met stops bij Heyendaal en Groesbeek zie ik als een mooie kanshebber! Gent Terneuzen hoort er ook bij!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ook NS toont zich voorstander van Lelylijn | OVPro.nl
Lelylijn

Ook NS toont zich voorstander van Lelylijn

De plannen voor de Lelylijn zijn al jaren bekend. Ministerie van IenW

NS heeft zich voor het eerst uitgesproken voor de aanleg van de Lelylijn. De spoorvervoerder ziet de verkorte reistijd als grootste voordeel van de treinverbinding tussen de Randstad en Groningen, via Heerenveen en Drachten. Veel politieke partijen hebben de Lelylijn inmiddels opgenomen in hun verkiezingsprogramma.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

2 reacties op “Ook NS toont zich voorstander van Lelylijn”

Tjerk Bekius|17.12.20|14:16

Deze Lelylijn kan er snel liggen, al veel onderzoeken gedaan te veel, al veel grond gereserveerd, dus niet poetsen maar aan het werk. Eindelijk van bottleneck Zwolle af, en Zwolle krijgt meer ruimte.
En Noord Nederland heeft eindelijk meer mogelijkheden als het fout gaat. En Drachten is blij.

Arjan Krabbenbos|17.12.20|15:14

Buiten de Lelylijn zijn de verlengde Kamperlijn, Emmerlijn ook noodzakelijk! Hoe meer en beter OV naar woning en bedrijfslocaties gaan hoe beter! ook natuurgebieden als de Meinweg met goed OV ontsluiten is een pre! Maar ook de verbeterde grensverbindingen van Weert naar Antwerpen een extra trein richting Antwerpen naar Breda en Roosendaal is gewenst! maar ook lightrail Nijmegen-Kleve en verder met stops bij Heyendaal en Groesbeek zie ik als een mooie kanshebber! Gent Terneuzen hoort er ook bij!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.