Utrecht Centraal

Kamer: concessie hoofdrailnet voor minstens tien jaar aan NS gunnen

Foto Marieke

Een meerderheid van de Tweede Kamer wil dat de concessie voor het hoofdrailnet na 2024 voor een periode van minimaal tien jaar onderhands wordt gegund aan NS. Een motie hierover van Cem Laçin (SP) en Suzanne Kröger (GroenLinks) werd donderdagavond aangenomen. Tijdens het debat over spoorordening afgelopen najaar spraken meerdere partijen zich al uit voor een lange duur van de concessie.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kamer: concessie hoofdrailnet voor minstens tien jaar aan NS gunnen | OVPro.nl
Utrecht Centraal

Kamer: concessie hoofdrailnet voor minstens tien jaar aan NS gunnen

Foto Marieke

Een meerderheid van de Tweede Kamer wil dat de concessie voor het hoofdrailnet na 2024 voor een periode van minimaal tien jaar onderhands wordt gegund aan NS. Een motie hierover van Cem Laçin (SP) en Suzanne Kröger (GroenLinks) werd donderdagavond aangenomen. Tijdens het debat over spoorordening afgelopen najaar spraken meerdere partijen zich al uit voor een lange duur van de concessie.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.