Fietsenstalling Breda

NS wil stallen fiets op station gemakkelijker maken

Nederland, Breda, 09 september 2019, feestelijke openingsmoment van de Bike Lane in de fietsenstalling Station Breda, een systeem waarbij reizigers handiger in- en uit- kunnen checken in de fietsenstalling. reizigers foto: Peter Hilz

Om drempelloos reizen zo gemakkelijk mogelijk te maken, realiseert NS de komende tijd op verschillende stations een nieuwe in- en uitcheckzone bij de fietsenstallingen. Hierdoor kunnen reizigers automatisch inchecken via een tag op de fiets of via een scherm met de OV-chipkaart. Dit is gemakkelijker en voorkomt fietsfiles. Deze maand opent die zone op station Amsterdam Amstel en stallingen op Amsterdam Zuid en Tilburg krijgen deze later dit jaar. In 2022 komen er nog eens zeven stations bij.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Inge Jacobs is vaste redacteur van VerkeersNet.nl en schrijft voor verschillende andere vakbladen van ProMedia Group, waaronder OVPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS wil stallen fiets op station gemakkelijker maken | OVPro.nl
Fietsenstalling Breda

NS wil stallen fiets op station gemakkelijker maken

Nederland, Breda, 09 september 2019, feestelijke openingsmoment van de Bike Lane in de fietsenstalling Station Breda, een systeem waarbij reizigers handiger in- en uit- kunnen checken in de fietsenstalling. reizigers foto: Peter Hilz

Om drempelloos reizen zo gemakkelijk mogelijk te maken, realiseert NS de komende tijd op verschillende stations een nieuwe in- en uitcheckzone bij de fietsenstallingen. Hierdoor kunnen reizigers automatisch inchecken via een tag op de fiets of via een scherm met de OV-chipkaart. Dit is gemakkelijker en voorkomt fietsfiles. Deze maand opent die zone op station Amsterdam Amstel en stallingen op Amsterdam Zuid en Tilburg krijgen deze later dit jaar. In 2022 komen er nog eens zeven stations bij.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Inge Jacobs is vaste redacteur van VerkeersNet.nl en schrijft voor verschillende andere vakbladen van ProMedia Group, waaronder OVPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.