ProRail bereidt zich na tweede coronajaar weer voor op groei

overweg Dorst foto: Yvonne

Net als in 2020 verbeterden de prestatiecijfers van ProRail het afgelopen jaar door het teruggelopen aantal reizigers als gevolg van de coronamaatregelen. Halteringen van treinen liepen minder vaak uit en eventuele vertragingen werden sneller ingelopen. Dat is terug te zien in een hogere trein- en reizigerspunctualiteit, schrijft de spoorbeheerder in zijn jaarverslag over het afgelopen jaar. Ook de traditionele herfstdip was minder diep dan normaal.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail bereidt zich na tweede coronajaar weer voor op groei | OVPro.nl

ProRail bereidt zich na tweede coronajaar weer voor op groei

overweg Dorst foto: Yvonne

Net als in 2020 verbeterden de prestatiecijfers van ProRail het afgelopen jaar door het teruggelopen aantal reizigers als gevolg van de coronamaatregelen. Halteringen van treinen liepen minder vaak uit en eventuele vertragingen werden sneller ingelopen. Dat is terug te zien in een hogere trein- en reizigerspunctualiteit, schrijft de spoorbeheerder in zijn jaarverslag over het afgelopen jaar. Ook de traditionele herfstdip was minder diep dan normaal.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.