DB regio dubbeldekker trein. Foto: ProMedia
20 miljoen kaartjes

Duitsland wil na succesvol 9-euro kaartje een ‘klimaatticket’ invoeren

DB regio dubbeldekker trein. Foto: ProMedia

De Duitse progressieve regering overweegt een klimaatticket in te voeren, vanwege het onverdeelde succes van het 9-euro kaartje. Met het klimaatticket kan net als met het 9-euro kaartje goedkoop worden gereisd met het lokale vervoer, meldt The Local.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Duitsland wil na succesvol 9-euro kaartje een ‘klimaatticket’ invoeren | OVPro.nl
DB regio dubbeldekker trein. Foto: ProMedia
20 miljoen kaartjes

Duitsland wil na succesvol 9-euro kaartje een ‘klimaatticket’ invoeren

DB regio dubbeldekker trein. Foto: ProMedia

De Duitse progressieve regering overweegt een klimaatticket in te voeren, vanwege het onverdeelde succes van het 9-euro kaartje. Met het klimaatticket kan net als met het 9-euro kaartje goedkoop worden gereisd met het lokale vervoer, meldt The Local.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.