Exterieur station Heerlen. Foto: ProMedia
vernielde spoorbrug

Reizigersvereniging Rover: ‘NS en ProRail vergeten station Heerlen’

Station Heerlen is ook een van de kanshebbers om het beste station van 2022 te worden. Foto: ProMedia Foto: ProMedia

Station Heerlen is het ondergeschoven kindje van NS en ProRail, vindt reizigersvereniging Rover. De overstap naar station Heerlen is moeizaam, zeker voor mensen die slecht ter been zijn. Rover komt daarom in actie en stelt een plan voor om Heerlen weer optimaal bereikbaar te maken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Reizigersvereniging Rover: ‘NS en ProRail vergeten station Heerlen’ | OVPro.nl