NS-Medewerker met een verwijsbord naar de NS-bus. Foto: NS
monsterklus

Treinverkeer Eindhoven plat door aanleg hogesnelheidswissels

NS-Medewerker met een verwijsbord naar de NS-bus. Foto: NS

De trein tussen Eindhoven en Tilburg of Den Bosch rijdt tot 26 augustus niet door de aanleg van hogesnelheidswissels. NS zet vervangend busvervoer in op het traject en de extra reistijd bedraagt ongeveer dertig minuten. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinverkeer Eindhoven plat door aanleg hogesnelheidswissels | OVPro.nl
NS-Medewerker met een verwijsbord naar de NS-bus. Foto: NS
monsterklus

Treinverkeer Eindhoven plat door aanleg hogesnelheidswissels

NS-Medewerker met een verwijsbord naar de NS-bus. Foto: NS

De trein tussen Eindhoven en Tilburg of Den Bosch rijdt tot 26 augustus niet door de aanleg van hogesnelheidswissels. NS zet vervangend busvervoer in op het traject en de extra reistijd bedraagt ongeveer dertig minuten. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.