ProRail

“Grote storing bij Rotterdam had binnen half uur opgelost kunnen worden”

Trein Rotterdam Centraal. Foto: ProMediaFoto: Promedia

De storing die eind juli plaatsvond in Rotterdam en ervoor zorgde dat het treinverkeer rond de stad in de avond een aantal uur stillag, kwam voort uit een probleem met een applicatie dat al eerder was voorgekomen. “Als we ons hadden gerealiseerd dat het hierom ging, hadden we het probleem binnen een half uur kunnen oplossen. Achteraf gezien is dat zuur”, vertelt Arjen Boersma, directeur ICT bij ProRail.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu OVPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de OV-sector. Maak nu gebruik van het actieabonnement en lees OVPro voor € 7,50 per maand.

START actieABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Sander van Vliet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

“Grote storing bij Rotterdam had binnen half uur opgelost kunnen worden” | OVPro.nl
ProRail

“Grote storing bij Rotterdam had binnen half uur opgelost kunnen worden”

Trein Rotterdam Centraal. Foto: ProMedia Foto: Promedia

De storing die eind juli plaatsvond in Rotterdam en ervoor zorgde dat het treinverkeer rond de stad in de avond een aantal uur stillag, kwam voort uit een probleem met een applicatie dat al eerder was voorgekomen. “Als we ons hadden gerealiseerd dat het hierom ging, hadden we het probleem binnen een half uur kunnen oplossen. Achteraf gezien is dat zuur”, vertelt Arjen Boersma, directeur ICT bij ProRail.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.