Uitrol naar bussen

Handwas Arriva-treinen bespaart tonnen met water

Medewerker wast de Arriva trein met de hand. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

De Arriva-treinen glimmen meer dan ooit. De proef om de treinen met minder water te wassen bevalt heel erg goed. Het handwassen bespaart maar liefst 98 procent water ten opzichte van een reguliere wasstraat. “Misschien dat we deze manier zelfs willen uitrollen naar onze bussen”, zegt Milfred Hart, regiodirecteur Noord van Arriva.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

3 reacties op “Handwas Arriva-treinen bespaart tonnen met water”

Coen Storm|05.09.22|18:57

Dit werk wordt uitgevoerd door NDS Nieuwe Doelen Services uit Hilversum. Al meer dan 15 jaar onze trouwe partner in onderhoud van onze treinen! Mooi werk!

Henk van grinsven|06.09.22|16:12

Bij de bussen werkt dit voor geen meter, dat hebben wij al gezien. Maar wat ik nog erger vindt is dat Arriva wel geld kan spenderen aan dure schoonmaak maar als het op chauffeurs aan komt dan wordt de vinger op de knip gehouden. Lekker bezig hoor!!!

Henk van grinsven|06.09.22|16:19

Bij de bussen werkt dit voor geen meter, dat hebben we allang gezien. Arriva kan in deze tijd wel geld spenderen aan dure schoonmaak maar als het op chauffeurs uitkomt dan wordt de vinger op de knip gehouden! Lekker bezig hoor!!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.