Stroomstoring

Door “miljoenenstoring” voorlopig geen treinverkeer Lelystad-Dronten

Station Lelystad Centrum. Foto: Wikipedia/Steven Lek.

Tot en met woensdag 14 september rijden tussen Lelystad Centrum en Dronten geen treinen door een defecte bovenleiding. De oorzaak daarvan is de stroomstoring vrijdag die grote delen van Flevoland trof. Tussen Lelystad en Dronten rijden de komende week bussen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Door “miljoenenstoring” voorlopig geen treinverkeer Lelystad-Dronten | OVPro.nl
Stroomstoring

Door “miljoenenstoring” voorlopig geen treinverkeer Lelystad-Dronten

Station Lelystad Centrum. Foto: Wikipedia/Steven Lek.

Tot en met woensdag 14 september rijden tussen Lelystad Centrum en Dronten geen treinen door een defecte bovenleiding. De oorzaak daarvan is de stroomstoring vrijdag die grote delen van Flevoland trof. Tussen Lelystad en Dronten rijden de komende week bussen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.