Arriva

Treinverbinding Hamm-Venlo rijdt vanaf 2026 door tot Eindhoven

Maas-Wupper-Express van het Duitse bedrijf Start. Foto: Eurobahn

Vanaf 2026 is Eindhoven het nieuwe begin- en eindstation voor de lijn tussen het Duitse Hamm en Nederland. Eerder was dat Venlo, maar de zogeheten MaasWupper-Express zal voortaan doorrijden tot Eindhoven. Nu worden nog de stations Hamm, Hamm, Hagen, Wuppertal, Düsseldorf, Neuss en Mönchengladbach via Venlo aangedaan.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinverbinding Hamm-Venlo rijdt vanaf 2026 door tot Eindhoven | OVPro.nl
Arriva

Treinverbinding Hamm-Venlo rijdt vanaf 2026 door tot Eindhoven

Maas-Wupper-Express van het Duitse bedrijf Start. Foto: Eurobahn

Vanaf 2026 is Eindhoven het nieuwe begin- en eindstation voor de lijn tussen het Duitse Hamm en Nederland. Eerder was dat Venlo, maar de zogeheten MaasWupper-Express zal voortaan doorrijden tot Eindhoven. Nu worden nog de stations Hamm, Hamm, Hagen, Wuppertal, Düsseldorf, Neuss en Mönchengladbach via Venlo aangedaan.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.