populair

Meer dan 1,5 miljoen reizigers maken gebruik van gratis treinkaartje Spanje

Spaanse trein snelt door een station in Barcelona. Foto: Unsplash/Nenad Radojčić.

Renfe, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, meldt dat ze 1,5 miljoen gratis treinkaartjes hebben uitgegeven sinds 24 augustus. Vooral de abonnementen op de het stedelijke vervoer zijn het meest in trek.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer dan 1,5 miljoen reizigers maken gebruik van gratis treinkaartje Spanje | OVPro.nl
populair

Meer dan 1,5 miljoen reizigers maken gebruik van gratis treinkaartje Spanje

Spaanse trein snelt door een station in Barcelona. Foto: Unsplash/Nenad Radojčić.

Renfe, de nationale spoorwegmaatschappij van Spanje, meldt dat ze 1,5 miljoen gratis treinkaartjes hebben uitgegeven sinds 24 augustus. Vooral de abonnementen op de het stedelijke vervoer zijn het meest in trek.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.