publiek belang

Staatssecretaris Heijnen verwacht ‘stevige evaluatie’ geplaagd NS

Heijnen onderweg naar wekelijkse ministerraad. Foto: ANP/ Robin Utrecht.

Staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur) verwacht een “stevige evaluatie” van NS aan het einde van het jaar. NS laat veel minder treinen rijden, met een klachtenregen over volle coupés tot gevolg. De top van het bedrijf vreest bovendien dat de dienstregeling nog verder wordt uitgekleed de komende tijd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staatssecretaris Heijnen verwacht ‘stevige evaluatie’ geplaagd NS | OVPro.nl
publiek belang

Staatssecretaris Heijnen verwacht ‘stevige evaluatie’ geplaagd NS

Heijnen onderweg naar wekelijkse ministerraad. Foto: ANP/ Robin Utrecht.

Staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur) verwacht een “stevige evaluatie” van NS aan het einde van het jaar. NS laat veel minder treinen rijden, met een klachtenregen over volle coupés tot gevolg. De top van het bedrijf vreest bovendien dat de dienstregeling nog verder wordt uitgekleed de komende tijd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.