Duizenden vacatures

NS past dienstregeling opnieuw aan door personeelstekort

Reizigers wachten op trein. Foto: ProMedia/Else van Andel.

Vanwege het aanhoudende personeelstekort, rijdt de NS vanaf volgende week minder treinen. In de daluren en op vrijdagen rijden er minder intercity’s op trajecten in de Randstad en naar Alkmaar. Ook schrapt de NS op meerdere trajecten sprinters. De NS loopt hiermee vooruit op de nieuwe sobere dienstregeling voor 2023.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS past dienstregeling opnieuw aan door personeelstekort | OVPro.nl
Duizenden vacatures

NS past dienstregeling opnieuw aan door personeelstekort

Reizigers wachten op trein. Foto: ProMedia/Else van Andel.

Vanwege het aanhoudende personeelstekort, rijdt de NS vanaf volgende week minder treinen. In de daluren en op vrijdagen rijden er minder intercity’s op trajecten in de Randstad en naar Alkmaar. Ook schrapt de NS op meerdere trajecten sprinters. De NS loopt hiermee vooruit op de nieuwe sobere dienstregeling voor 2023.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.