Eind november

IC Berlijn langer gestremd door werkzaamheden vanwege Duits treinongeval

De plaats van het ongeluk, nabij Leiferde in de deelstaat Nedersaksen. Foto: C.Suthorn/Creative Commons.

Door een ongeluk met twee goederentreinen op het traject Berlijn-Hannover vorige week donderdag zijn beide sporen nog steeds geblokkeerd. De Duitse autoriteiten gaan er nu vanuit dat er zeker tot eind november geen treinverkeer mogelijk zal zijn op het traject. De IC Berlijn vanuit Amsterdam rijdt wel, maar begint en eindigt in Hannover. Reizigers zijn hierdoor anderhalf uur langer onderweg naar Berlijn.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

IC Berlijn langer gestremd door werkzaamheden vanwege Duits treinongeval | OVPro.nl
Eind november

IC Berlijn langer gestremd door werkzaamheden vanwege Duits treinongeval

De plaats van het ongeluk, nabij Leiferde in de deelstaat Nedersaksen. Foto: C.Suthorn/Creative Commons.

Door een ongeluk met twee goederentreinen op het traject Berlijn-Hannover vorige week donderdag zijn beide sporen nog steeds geblokkeerd. De Duitse autoriteiten gaan er nu vanuit dat er zeker tot eind november geen treinverkeer mogelijk zal zijn op het traject. De IC Berlijn vanuit Amsterdam rijdt wel, maar begint en eindigt in Hannover. Reizigers zijn hierdoor anderhalf uur langer onderweg naar Berlijn.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.