Vertraging

Eerste nachttrein Arriva tussen Maastricht en Schiphol niet zonder problemen

Reizigers konden genieten van livemuziek tijdens eerste nachtrit Arriva. Foto: Arriva.

De állereerste treinverbinding in open toegang is succesvol verlopen. In de nacht van vrijdag op zaterdag vertrok de trein om 01:01 uur vanuit Maastricht. De reizigers werden verwend met hapjes, drankjes en livemuziek. Onderweg besloten reizigers spontaan mee te reizen met de trein zonder een kaartje te reserveren. Ook de terugweg was niet zonder problemen: de trein vertrok zaterdagochtend anderhalf uur te laat door een aanrijding. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste nachttrein Arriva tussen Maastricht en Schiphol niet zonder problemen | OVPro.nl
Vertraging

Eerste nachttrein Arriva tussen Maastricht en Schiphol niet zonder problemen

Reizigers konden genieten van livemuziek tijdens eerste nachtrit Arriva. Foto: Arriva.

De állereerste treinverbinding in open toegang is succesvol verlopen. In de nacht van vrijdag op zaterdag vertrok de trein om 01:01 uur vanuit Maastricht. De reizigers werden verwend met hapjes, drankjes en livemuziek. Onderweg besloten reizigers spontaan mee te reizen met de trein zonder een kaartje te reserveren. Ook de terugweg was niet zonder problemen: de trein vertrok zaterdagochtend anderhalf uur te laat door een aanrijding. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.