Raad van State

Nieuwe stikstofuitspraak bedreigt bouwplannen ov-sector

De ballast van het spoor wordt machinaal vernieuwd. Foto: Wikipedia/Jos van Zetten.

In het eerste kwartaal van 2023 wordt een uitspraak verwacht van de Raad van State over een nieuwe stikstofrekenmethode. Als die uitspraak negatief is, dan moeten nieuwe berekeningen losgelaten worden op de bouwplannen. De ambitieuze bouwplannen voor de ov-sector worden door de stikstofuitspraak van de Raad van State bedreigd. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe stikstofuitspraak bedreigt bouwplannen ov-sector | OVPro.nl
Raad van State

Nieuwe stikstofuitspraak bedreigt bouwplannen ov-sector

De ballast van het spoor wordt machinaal vernieuwd. Foto: Wikipedia/Jos van Zetten.

In het eerste kwartaal van 2023 wordt een uitspraak verwacht van de Raad van State over een nieuwe stikstofrekenmethode. Als die uitspraak negatief is, dan moeten nieuwe berekeningen losgelaten worden op de bouwplannen. De ambitieuze bouwplannen voor de ov-sector worden door de stikstofuitspraak van de Raad van State bedreigd. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.