Ministerie

ProRail in spoedoverleg na nieuw hinder voor treinverkeer door dassen

Dassen veroorzaken overlast rondom het spoor. Foto: Unsplash/Vincent van Zalinge

Er is vanwege een spoorondergraving door dassen tot en met maandag geen treinverkeer mogelijk tussen Eindhoven en Den Bosch. Het is de tweede keer in korte tijd dat de vondst van een dassenburcht het treinverkeer ontregelt. ProRail-CEO John Voppen wil daarom dat de spoorbeheerder sneller in actie kan komen in dergelijke gevallen. Het bedrijf is daarover in spoedoverleg met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “ProRail in spoedoverleg na nieuw hinder voor treinverkeer door dassen”

Ali Ates|21.03.23|21:08

Wat een sukkels, gewoon door met trein đźš‚!!!na een tijdje snappen ze het wel dat een trein pijn doet.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail in spoedoverleg na nieuw hinder voor treinverkeer door dassen | OVPro.nl
Ministerie

ProRail in spoedoverleg na nieuw hinder voor treinverkeer door dassen

Dassen veroorzaken overlast rondom het spoor. Foto: Unsplash/Vincent van Zalinge

Er is vanwege een spoorondergraving door dassen tot en met maandag geen treinverkeer mogelijk tussen Eindhoven en Den Bosch. Het is de tweede keer in korte tijd dat de vondst van een dassenburcht het treinverkeer ontregelt. ProRail-CEO John Voppen wil daarom dat de spoorbeheerder sneller in actie kan komen in dergelijke gevallen. Het bedrijf is daarover in spoedoverleg met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “ProRail in spoedoverleg na nieuw hinder voor treinverkeer door dassen”

Ali Ates|21.03.23|21:08

Wat een sukkels, gewoon door met trein đźš‚!!!na een tijdje snappen ze het wel dat een trein pijn doet.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.