Eurostar Group gaat Nederlandse Olympiërs en Paralympiërs vervoeren
Parijs 2024

Eurostar Group gaat atleten vervoeren naar Olympische Spelen

Van links naar rechts: Noortje de Brouwer, kampioen synchroonzwemmen; Gwendoline Cazenave, CEO Eurostar Group; Bregje de Brouwer, kampioen synchroonzwemmen; Bo Kramer, paralympisch basketbalkampioen (paralympic gold in Tokyo); Mascha van Werven- Manager Partnerships NOC*NSF; Baukje ter Huurne – CMO NOC *NSF.Foto: Eurostar Group

De Eurostar Group gaat sporters vervoeren die ons land tijdens de Olympische Spelen in Parijs gaan vertegenwoordigen. Afgelopen weekend tekenden Eurostar Group en NS een sponsorovereenkomst met TeamNL. Eurostar Group wordt tevens verantwoordelijk voor het vervoer van de Paralympiërs. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eurostar Group gaat atleten vervoeren naar Olympische Spelen | OVPro.nl
Eurostar Group gaat Nederlandse Olympiërs en Paralympiërs vervoeren
Parijs 2024

Eurostar Group gaat atleten vervoeren naar Olympische Spelen

Van links naar rechts: Noortje de Brouwer, kampioen synchroonzwemmen; Gwendoline Cazenave, CEO Eurostar Group; Bregje de Brouwer, kampioen synchroonzwemmen; Bo Kramer, paralympisch basketbalkampioen (paralympic gold in Tokyo); Mascha van Werven- Manager Partnerships NOC*NSF; Baukje ter Huurne – CMO NOC *NSF. Foto: Eurostar Group

De Eurostar Group gaat sporters vervoeren die ons land tijdens de Olympische Spelen in Parijs gaan vertegenwoordigen. Afgelopen weekend tekenden Eurostar Group en NS een sponsorovereenkomst met TeamNL. Eurostar Group wordt tevens verantwoordelijk voor het vervoer van de Paralympiërs. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.