ICE-trein tussen Nederland en Duitsland
Glimble

Duitslandticket in Nederland beschikbaar via speciale app

Foto: ICE-trein ter illustratie Philip Lange

Nederlandse reizigers die met de trein naar of door Duitsland willen reizen, hebben een nieuwe optie om het Duitslandticket aan te schaffen. Het ticket is sinds begin augustus verkrijgbaar in een speciaal ontworpen app. 

Met de Duitslandticket by Glimble app kunnen reizigers het ticket aanschaffen met hun eigen bankpas, waardoor taalbarrières en betalingsmethoden geen obstakel meer vormen. “Dit initiatief vergroot de toegankelijkheid van het openbaar vervoer over de grens voor een bredere groep reizigers”, stelt Glimble.

Door het Duitslandticket (ook wel bekend als D-ticket) in Nederland beschikbaar te stellen hoopt men bij Glimble internationaal treinreizen nog gemakkelijker te maken. Voorheen waren reizigers die het D-ticket wilden kopen aangewezen op een Duitse app: Dein Deutschlandticket.

Lees ook:

Auteur: Merijn van Merrienboer

Merijn van Merrienboer is de vaste redacteur van OVPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.