Stationsplein Gouda met op de gebouwen de historische beelden. Foto: Sander van Vliet
Komend weekend

Spoorwerkzaamheden bij station Gouda

Stationsplein Gouda met op de gebouwen de historische beelden. Foto: Sander van Vliet

ProRail werkt komend weekend bij station Gouda aan het spoor. De spoorbeheerder verlegt daar meerdere kabels en leidingen, zodat aan de zuidkant van het station nieuwe woningen kunnen worden gebouwd. Ook worden de bovenleiding en spoorstaven vernieuwd. Hierdoor rijden er zaterdag 16 september en zondag 17 september geen treinen van en naar Gouda.

De werkzaamheden duren het hele weekend. Op zaterdag 16 september rijden er tot 10.00 uur bovendien geen treinen tussen Rotterdam Centraal en Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook op dat traject worden bussen ingezet. De NS raadt reizigers aan om hun treinreis van tevoren goed te plannen.

Tussen Gouda en Gouda Goverwelle, Alphen aan den Rijn en Nieuwerkerk aan den IJssel worden bussen ingezet. Ook tussen Den Haag Ypenburg en Woerden zullen NS-bussen rijden. Wie vanuit Den Haag of Rotterdam naar Utrecht wil of andersom, kan ook per trein omreizen via Schiphol of Alphen aan den Rijn. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd en drukte in de overige treinen, laat de NS weten.

Auteur: Merijn van Merrienboer/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spoorwerkzaamheden bij station Gouda | OVPro.nl
Stationsplein Gouda met op de gebouwen de historische beelden. Foto: Sander van Vliet
Komend weekend

Spoorwerkzaamheden bij station Gouda

Stationsplein Gouda met op de gebouwen de historische beelden. Foto: Sander van Vliet

ProRail werkt komend weekend bij station Gouda aan het spoor. De spoorbeheerder verlegt daar meerdere kabels en leidingen, zodat aan de zuidkant van het station nieuwe woningen kunnen worden gebouwd. Ook worden de bovenleiding en spoorstaven vernieuwd. Hierdoor rijden er zaterdag 16 september en zondag 17 september geen treinen van en naar Gouda.

De werkzaamheden duren het hele weekend. Op zaterdag 16 september rijden er tot 10.00 uur bovendien geen treinen tussen Rotterdam Centraal en Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook op dat traject worden bussen ingezet. De NS raadt reizigers aan om hun treinreis van tevoren goed te plannen.

Tussen Gouda en Gouda Goverwelle, Alphen aan den Rijn en Nieuwerkerk aan den IJssel worden bussen ingezet. Ook tussen Den Haag Ypenburg en Woerden zullen NS-bussen rijden. Wie vanuit Den Haag of Rotterdam naar Utrecht wil of andersom, kan ook per trein omreizen via Schiphol of Alphen aan den Rijn. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd en drukte in de overige treinen, laat de NS weten.

Auteur: Merijn van Merrienboer/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.