Beeld: Vivianne Heijnen
Vertraagde treinen

Staatssecretaris hekelt slechte prestaties ProRail en NS

De staatssecretaris op het perron. Foto ter illustratie Ministerie van IenW

Demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen is ontevreden dat er in 2023 meer treinen zijn vertraagd. De prestaties ‘moeten omhoog’, en zo niet kan zij sancties opleggen. “Ik vind het vervelend dat de reiziger met deze prestaties te maken krijgt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Laura Houtenbrink

1 reactie op “Staatssecretaris hekelt slechte prestaties ProRail en NS”

asierts|25.01.24|07:23

Ik snap heel goed waarom de staatssecretaris dit vervelend vindt. Ze is er zelf immers bestuurlijk verantwoordelijk voor. Het opleggen van sancties is daarbij bewezen nutteloos, omdat het niks oplost. Het laat vooral zien dat het Ministerie hardnekkig faalt. Zij zien zelf niet eens in wat ze bestuurlijk fout doen – laat staan dat ze enig benul hebben hoe het beter kan. Dan faal je als bestuurlijk verantwoordelijke volledig. Waarvan akte.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staatssecretaris hekelt slechte prestaties ProRail en NS | OVPro.nl