Kamervragen

ChristenUnie wil uitleg over schrappen directe lijn Enschede-Schiphol

NS-trein op station Schiphol. Foto: Shutterstock, Rostislav Glinsky

De ChristenUnie wil uitleg van het kabinet over het schrappen van de rechtstreekse trein tussen Enschede, Deventer en Schiphol in de nieuwe NS-dienstregeling. Kamerlid Peter Grinwis vraagt de staatssecretaris daarover in gesprek te gaan met NS.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Erik Verheggen

1 reactie op “ChristenUnie wil uitleg over schrappen directe lijn Enschede-Schiphol”

asierts|13.02.24|19:58

Het is overduidelijk dat er op het spoor serieuze innovatiedoorbraken nodig zijn om de klant écht beter te bedienen. Nu is het altijd “3 erbij – 2 eraf’. Verbeteringen komen altijd met verslechteringen en dat remt de groei enorm. Echte sprongen als ‘5 erbij en nul eraf’ lukken nu niet, terwijl dergelijke sprongen wel nodig zijn.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.