Veerpont de AA over het Amsterdam Rijnkanaal.© S.J. de Waard / CC-BY-SA-4.0 (via Wikimedia Commons)
Kamervragen

Petitie om 130 jaar oude veerpont Amsterdam-Rijnkanaal te behouden

Veerpont de AA over het Amsterdam Rijnkanaal. Foto: S.J. de Waard / CC-BY-SA-4.0 (via Wikimedia Commons)

Kamervragen en een veel ondertekende petitie: bewoners, actievoerders en raadsleden proberen alles om Rijkswaterstaat te overtuigen de veerpont op het Amsterdam-Rijnkanaal bij Nieuwer ter Aa te behouden. Rijkswaterstaat maakte bekend dat de pont tussen Breukelen en Nieuwer ter Aa per 1 augustus stopt om veiligheidsredenen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Petitie om 130 jaar oude veerpont Amsterdam-Rijnkanaal te behouden | OVPro.nl
Veerpont de AA over het Amsterdam Rijnkanaal.© S.J. de Waard / CC-BY-SA-4.0 (via Wikimedia Commons)
Kamervragen

Petitie om 130 jaar oude veerpont Amsterdam-Rijnkanaal te behouden

Veerpont de AA over het Amsterdam Rijnkanaal. Foto: S.J. de Waard / CC-BY-SA-4.0 (via Wikimedia Commons)

Kamervragen en een veel ondertekende petitie: bewoners, actievoerders en raadsleden proberen alles om Rijkswaterstaat te overtuigen de veerpont op het Amsterdam-Rijnkanaal bij Nieuwer ter Aa te behouden. Rijkswaterstaat maakte bekend dat de pont tussen Breukelen en Nieuwer ter Aa per 1 augustus stopt om veiligheidsredenen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.