Rozenburg

Gratis veerdienst als alternatief voor kapotte Calandbrug

Veerpont Francisca vaart over het Calandkanaal. ProRail/ Stefan Verkerk.

De eerste reizigers werden maandag om zes uur ’s ochtends met een zakje kruidnoten verwelkomd op veerpont Fransisca bij de Calandbrug. De veerpont vaart tijdelijk over het kanaal, omdat de Rozenburgers geen gebruik meer kunnen maken van de defecte Calandbrug. De pont vaart aantal keer per uur op en neer en kan per keer 30 reizigers meenemen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gratis veerdienst als alternatief voor kapotte Calandbrug | OVPro.nl
Rozenburg

Gratis veerdienst als alternatief voor kapotte Calandbrug

Veerpont Francisca vaart over het Calandkanaal. ProRail/ Stefan Verkerk.

De eerste reizigers werden maandag om zes uur ’s ochtends met een zakje kruidnoten verwelkomd op veerpont Fransisca bij de Calandbrug. De veerpont vaart tijdelijk over het kanaal, omdat de Rozenburgers geen gebruik meer kunnen maken van de defecte Calandbrug. De pont vaart aantal keer per uur op en neer en kan per keer 30 reizigers meenemen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.