Tijdelijk

Nieuwe fietsers- en voetgangerspont in Amsterdam

GVB exploiteert de nieuwe pont.Foto: Wikipedia/Erik Swierstra.

Een nieuwe pont brengt fietsers en voetgangers vanaf 9 januari van Zeeburgereiland naar Sporenburg en terug. De pont gaat zeven jaar lang, van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur elke 20 minuten, varen

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe fietsers- en voetgangerspont in Amsterdam | OVPro.nl
Tijdelijk

Nieuwe fietsers- en voetgangerspont in Amsterdam

GVB exploiteert de nieuwe pont. Foto: Wikipedia/Erik Swierstra.

Een nieuwe pont brengt fietsers en voetgangers vanaf 9 januari van Zeeburgereiland naar Sporenburg en terug. De pont gaat zeven jaar lang, van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur elke 20 minuten, varen

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.