Blankenburg

Autoveer Maassluis-Rozenburg voorlopig uit dienst door geldproblemen

Veerpont Maassluis-Rozenburg vaart voorlopig niet. Foto: Flickr/Kees Torn.

Het ziet er naar uit dat het autoveer Maassluis-Rozenburg voorlopig niet gaat varen. Dat meldt de provincie Zuid-Holland vrijdag 3 februari. Exploitant AquaSwets (Blue Amigo) zegt geen geld te hebben om de defecte veerboot Blankenburg te repareren.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autoveer Maassluis-Rozenburg voorlopig uit dienst door geldproblemen | OVPro.nl
Blue Amigo failliet Veerpont Maassluis-Rozenburg vaart niet meer
Blankenburg

Autoveer Maassluis-Rozenburg voorlopig uit dienst door geldproblemen

Blue Amigo failliet Veerpont Maassluis-Rozenburg vaart voorlopig niet. Foto: Flickr/Kees Torn.

Het ziet er naar uit dat het autoveer Maassluis-Rozenburg voorlopig niet gaat varen. Dat meldt de provincie Zuid-Holland vrijdag 3 februari. Exploitant AquaSwets (Blue Amigo) zegt geen geld te hebben om de defecte veerboot Blankenburg te repareren.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.