Shutterstock - Amsterdam Bijlmer ArenA
Geweldsincident

Zes minderjarigen vast voor duwen van iemand op spoor bij Bijlmer

Amsterdam Bijlmer ArenA.Foto: Shutterstock/Nigel Wiggins

De politie heeft zes minderjarigen aangehouden die verdacht worden iemand op het spoor te hebben geduwd, vrijdagavond op station Bijlmer Arena in Amsterdam. Het gaat om jongens in de leeftijd tussen de 15 en 17 jaar oud uit Amsterdam, Amstelveen en Lelystad. Het slachtoffer is nog altijd spoorloos, aldus de politie.

De mishandeling gebeurde vrijdagavond rond 21.25 uur. Op beelden van het incident is te zien dat iemand in een blauw vest keihard tegen zijn hoofd wordt getrapt, terwijl hij op de grond ligt. Op een gegeven moment weet het slachtoffer op te staan, maar wordt vervolgens het spoor op geduwd. Toen de politie ter plaatse kwam, was het slachtoffer verdwenen. “Wie hij is, is ook op dit moment helaas niet duidelijk”, aldus de politie.

Poging tot doodslag

Van de zes aangehouden verdachten hebben vijf zich zelf gemeld bij de politie. De politie ziet het incident als poging tot doodslag. Er zijn meer verdachten in beeld, de politie roept hen op zich te melden.

Afgelopen weekend deelde de politie beelden van het incident. Omdat de daders vermoedelijk van jonge leeftijd zijn, zijn hun gezichten onherkenbaar gemaakt. “Wanneer de identiteit van deze verdachten niet vast komt te staan, zullen die beelden op een later moment indien nodig herkenbaar getoond worden”, aldus de politie.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zes minderjarigen vast voor duwen van iemand op spoor bij Bijlmer | OVPro.nl
Shutterstock - Amsterdam Bijlmer ArenA
Geweldsincident

Zes minderjarigen vast voor duwen van iemand op spoor bij Bijlmer

Amsterdam Bijlmer ArenA.Foto: Shutterstock/Nigel Wiggins

De politie heeft zes minderjarigen aangehouden die verdacht worden iemand op het spoor te hebben geduwd, vrijdagavond op station Bijlmer Arena in Amsterdam. Het gaat om jongens in de leeftijd tussen de 15 en 17 jaar oud uit Amsterdam, Amstelveen en Lelystad. Het slachtoffer is nog altijd spoorloos, aldus de politie.

De mishandeling gebeurde vrijdagavond rond 21.25 uur. Op beelden van het incident is te zien dat iemand in een blauw vest keihard tegen zijn hoofd wordt getrapt, terwijl hij op de grond ligt. Op een gegeven moment weet het slachtoffer op te staan, maar wordt vervolgens het spoor op geduwd. Toen de politie ter plaatse kwam, was het slachtoffer verdwenen. “Wie hij is, is ook op dit moment helaas niet duidelijk”, aldus de politie.

Poging tot doodslag

Van de zes aangehouden verdachten hebben vijf zich zelf gemeld bij de politie. De politie ziet het incident als poging tot doodslag. Er zijn meer verdachten in beeld, de politie roept hen op zich te melden.

Afgelopen weekend deelde de politie beelden van het incident. Omdat de daders vermoedelijk van jonge leeftijd zijn, zijn hun gezichten onherkenbaar gemaakt. “Wanneer de identiteit van deze verdachten niet vast komt te staan, zullen die beelden op een later moment indien nodig herkenbaar getoond worden”, aldus de politie.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.