Limburgliner van Arriva

Arriva Limburg biedt korting op gecombineerde reis

Limburgliner van Arriva

Reizigers die zowel met de bus als met een trein door Limburg reizen, kunnen voortaan gebruikmaken van een goedkoper abonnement. Arriva biedt 40 procent korting op één van de twee abonnementen als reizigers een Sterabonnement én een Arriva Traject Vrij-abonnement aanschaffen. Zo wordt ook de frequente reiziger tegemoet gekomen.

Deze Combi Deal is alleen geldig voor reizigers die dus meerdere modaliteiten gebruiken tijdens hun reis. Als reizigers een Traject Vrij-abonnement aanschaffen in combinatie met een Sterabonnement, treedt deze aanbieding in werking en wordt er 40 procent korting gegeven op het goedkoopste product.

Abonnementen

Een Traject Vrij abonnement is te koop vanaf 350 euro per jaar en daarmee kunnen reizigers onbeperkt reizen op een vast treintraject. Voor het busvervoer is het Sterabonnement te koop vanaf 321,59 euro per jaar. Op een van die trajecten kunnen reizigers nu dus een flinke korting krijgen, waarmee de vervoerder het aantrekkelijker wil maken voor reizigers om zowel met de trein als met de bus te reizen.

Arriva probeert met kaartjes het gebruik van het openbaar vervoer aantrekkelijker en makkelijker te maken. Onlangs maakte de vervoerder ook al bekend voortaan in Limburg de kaartjes te accepteren die worden verkocht in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Zo wordt het gemakkelijker gemaakt voor reizigers om over de landsgrens te reizen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “Arriva Limburg biedt korting op gecombineerde reis”

David-Joris Nijenhuis|07.08.18|22:44

ARRIVA accepteert al doorgaande kaartjes vanuit Duitsland (dat was in tijden van NS al zo). Ik denk dat je doelt op VRR-kaartjes (Verbundtickets). Hoe zit dat dan precies in z’n werk? Daarover moeten wel afspraken met de Duitse vervoersautoriteiten gemaakt worden. Zij bepalen wat wel en niet geldig zal zijn en hoe de zone-indeling eruit komt te zien. Hou er rekening mee dat vaak niet goedkoper hoeft te zijn. VRR staat bekend om een duurdere ritprijs met een vrij onlogische opbouw van kaartjes.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.