Concessie Twente-ZHO

Arriva plant ambitieuze dienstregeling in Twente

De rode Syntus-bussen met het Twenste ros zullen vanaf december 2023 uit het straatbeeld verdwijnen. Foto: Wikipedia.

Verbeterde aansluitingen, directe bussen, extra treinen en 104 nieuwe elektrische bussen. Arriva maakte maandag haar ambitieuze plannen voor de gewonnen concessie Twente ZHO bekend. Vanaf 10 december 2023 wil de vervoerder meer bussen laten rijden, daarnaast zal Arriva extra vroege treinen inzetten op het traject tussen Hengelo en Zutphen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Arriva plant ambitieuze dienstregeling in Twente”

Paul Lamote|23.04.23|12:09

De treinreiziger komt er bekaaid af, alle geld gaat naar de bus.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.