verschil nog te groot

Staking vrijdag gaat door ondanks cao-voorstel NS

Treinverkeer heel Nederland plat.Foto: ProMedia/Marloes Kanselaar

FNV, VVMC en CNV Vakmensen roepen de leden op om aanstaande vrijdag het werk neer te leggen bij de 24-uursstaking. De staking vrijdag is een regionale staking: het treinverkeer in de regio’s Noordwest en West rijdt niet. NS legde vandaag een cao-voorstel neer maar deze staat volgens FNV “los van de geplande stakingsdagen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staking vrijdag gaat door ondanks cao-voorstel NS | OVPro.nl
verschil nog te groot

Staking vrijdag gaat door ondanks cao-voorstel NS

Treinverkeer heel Nederland plat. Foto: ProMedia/Marloes Kanselaar

FNV, VVMC en CNV Vakmensen roepen de leden op om aanstaande vrijdag het werk neer te leggen bij de 24-uursstaking. De staking vrijdag is een regionale staking: het treinverkeer in de regio’s Noordwest en West rijdt niet. NS legde vandaag een cao-voorstel neer maar deze staat volgens FNV “los van de geplande stakingsdagen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.