Thalys hogesnelheidstrein gaat minder rijden. Foto: Thalys
gestrande trein

Thalys rijdt 10% minder treinen na technische problemen

Thalys hogesnelheidstrein gaat minder rijden. Foto: Thalys

Thalys past de dienstregeling aan tot in ieder geval begin september na het debacle met de gestrande treinen van afgelopen weken. Thalys moet treinen uit de dienstregeling halen en daardoor kunnen ze niet meer op volle capaciteit rijden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Thalys rijdt 10% minder treinen na technische problemen | OVPro.nl
Thalys hogesnelheidstrein gaat minder rijden. Foto: Thalys
gestrande trein

Thalys rijdt 10% minder treinen na technische problemen

Thalys hogesnelheidstrein gaat minder rijden. Foto: Thalys

Thalys past de dienstregeling aan tot in ieder geval begin september na het debacle met de gestrande treinen van afgelopen weken. Thalys moet treinen uit de dienstregeling halen en daardoor kunnen ze niet meer op volle capaciteit rijden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.