IC-bus, internationale bus, Deutsche Bahn

Intercity-bus Arriva rijdt door naar Londen

De bussen die op de internationale lijn Düsseldorf-Eindhoven-Antwerpen rijden, gaan vanaf vrijdag 19 december twee keer per week doorrijden naar Londen. Het gaat om een proef die tot 31 januari 2015 duurt. Arriva Touring verzorgt deze internationale buslijn in opdracht van Deutsche Bahn.

Reizigers hebben gedurende de pilot in de weekenden reismogelijkheden van en naar Londen. De touringcars maken gebruik van de overtocht over het Engelse kanaal vanaf Calais naar Dover. De reis van Düsseldorf naar London Victoria Coach Station bedraagt 10,5 uren.

Tickets

Op deze buslijn rijden luxe dubbeldekker touringcars die van alle gemakken zijn voorzien. Voor een enkele reis Düsseldorf-Londen kunnen reizigers een ticket aanschaffen met het Europa-Spezial IC Bus tarief vanaf 29 euro. Een ticket voor Eindhoven-London is verkrijgbaar vanaf 19 euro en Antwerpen- Londen vanaf 14 euro.

Tickets kunnen binnenkort gekocht worden via www.bahn.com/nl/icbus. Reizigers kunnen hier ook de dienstregeling raadplegen.

Lees ook:

Bekijk hier de videoreportage over de opening van de buslijn Düsseldorf-Eindhoven-Antwerpen:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

1 reactie op “Intercity-bus Arriva rijdt door naar Londen”

Sanne Walraven|10.03.15|16:08

Is de internationale buslijn Eindhoven – Londen er nog steeds of is deze gestopt op 31 januari 2015?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.