Panelgesprek

Ga in gesprek met Freek Bos en Manu Lageirse op OV Expo ’22

Workshop OV Expo
Foto: ProMedia (video)

Morgen is het zo ver: OV Expo ’22 in Houten. Alle grote partijen uit de OV-sector bij elkaar om de belangrijkste vraagstukken die spelen in de sector te bespreken en elkaar te ontmoeten. Bij het panelgesprek om 15:00 gaan Freek Bos, directeur bij Reizigersvereniging Rover, en Manu Lageirse, directeur van Transdev, met elkaar in gesprek over de uitdagingen in de OV-sector. Praat mee en registreer hier.

Overvolle treinen, aangepaste dienstregelingen, thuiswerken en personeelstekort houden allemaal verband met elkaar. Hoe moet de OV-sector daarop reageren en hoe moeten ze zich klaar maken voor de toekomst waar openbaar vervoer een cruciale rol moet spelen in de woningbouw en het verduurzamen van het land?

In het panelgesprek op OV Expo ’22 in Houten proberen Freek Bos en Manu Lageirse hier een antwoord op te geven. De zaal wordt ook uitgenodigd om mee te discussiëren over het onderwerp. Moet het OV in Nederland meer geld ontvangen? Waar moet dit naar toe?

Helpt geld wel, of moet de OV-sector veranderen? Momenteel is bijvoorbeeld een discussie gaande in de politiek over de onderhandse gunning van het spoornet aan NS, moet dit veranderen? Luister naar Bos en Lageirse en deel zelf je mening. Bij het panel wordt iedereen uitgenodigd mee te doen, en wie weet komt je op nieuwe inzichten.

Vergeet niet (veelal gratis) te registreren voor de OV Expo ’22.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander Van Vliet

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.